Kumbara gazi redom, MDM pregazio Plato

0

U SC „Olimp“ odigrani su mečevi 5. kola „ASA Osiguranje Lige rekreativaca u sezoni 2015/16. Kao i do sada bilo je uzbuđenja, neizvijesnosti, takmičarske draži, goleade, a sve prolazi u pozitivnoj atmosferi i dobroj rekreaciji.

Kada su u pitanju paljanski rekreativci u SC „Olimp“ na vrhu tabele je Kumbara koja je dobila i Olimp / Velike Šume sa 7:1. Fudbaleri Teraproma u ljepotici kola, upisali su i treću pobjedu zaredom, poslije preokreta u finišu meča savladali su čvrste Perićeve Enterijere sa 4:2

Razigran je bio i Džabulani. Trijumfuju sa 3:0 protiv Rosonera. „Kafedžije“ iz Pavla uzimaju mijeru Sjetlini, pobjeđuju 6:2. „Podmazana „MDM“ mašinerija potukla je do nogu ubjedljivo 8:2 Plato, a Regoje – Batistuta i društvo iz Bari Alpha Sekurity, čitaju lekciju „Dječacima“ i trijumfuju sa 6:1.

Kolo je obilježio Bojan Tepeš – Tepa / MDM koji pogađa tri puta te predvodi svoju ekipu do velike pobjede protiv Platoa. Prostor između stativa najbolje čuva nesavladivi Milan Govedarica – Govi.

Strijelci su bili raspoloženi, pogađaju 41. put u metu. Igralo se sportski, viteški u duhu fer pleja, bez kartona, mečeve su sudili Božo Golijanin i Aleksandar Skoko.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/liga-rekreativaca-10-11-2015/] width=[54] height=[54] title=[Kumbara gazi redom, MDM prgazio Plato] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Tim kola

Milan Govedarica / Džabulani
Đorđe Radić / Kafe Pavle
Nenad Samardžić / Teraprom
Đorđe Lackanović / Kumbara
Bojan Tepeš / MDM
Bojan Čvoro / Džabulani

Sljedeće nedjelje, 15. novembra, slijedi nastavak, SC „Olimp“, termini standardni, 11,00 od 17,00 časova, u sklopu 6. kola snage odmjeravaju:

11,00 Bari Alpha Security – Enterijeri Perić
12,00 Džabulani – MDM
13,00 Rosoneri – Kafe Pavle
14,00 Kumbara – Dječaci
15,00 Plato – Olimp / Velike Šume
16,00 Teraprom – Sijetlina

Razultati

Sjetlina – Kafe Pavle 2:6 / 1:2

Izvanrednu utakmicu, začinjenu goleadom odigrali su Kafe Pavle i Sjetlina. „Kafedžije“ su bile moćne, uzimaju mjeru rivalu i slave ubijedljivo 6:2. Ostvarili su i četvrtu pobjedu, pušu za vratom Kumbari te iz drugog plana traže svoju šansu.

Slavljenike predvodi, trostruki strijelac, Đorđe Radić. Sokolačkog asa prate, Velibor Čvoro, kapiten Vladimir Kulašinac i Darko Lučić, koji su po jednom zabili, a na nivou svog renomea bili su Rajko Koprivica i Saša Cicović. Mrežu „kafedžija“ tresu Dražan i Srđan Kusmuk.

Sjetlina: Milan Vuković, kapiten Saša Cicivić, Dražan Kusmuk, Zoran Trbo, Srđan Kusmuk, Kovačević.
Kafe Pavle: Vladanko Zeković, Đorđe Radić, Saša Cicović, Rajko Koprivica, kapiten Vladimir Kulašinac, Darko Lučić, Velibor Čvoro

Igtač utakmice: Đorđe Radić / Kafe Pavle
Kartoni _

Enterijeri Perić – Teraprom 2:4 / 1:1

Fudbaleri Teraproma u ljepotici kola, sretno i spretno upisali su i treću pobjedu zaredom. U utakmici punoj preokreta u finišu meča, savladali su čvrste Perićeve Enterijere sa 4:2.

Pobjedu nad rivalom na iskustvo izvukli su, Branislav Guja (2), Sretko Vuksanović i auto gol Save Škrbe.

Nekadašnji šampioni sa Turnira na Koranu potvrdili su svoje mogućnosti, ali da bi došli do zacrtanih ciljeva, mnoge stvari moraju da se poklope.

Za poražene pogađaju, Vlastimir Trnčić i Nikola Lučić. Ostaje žal da sjajna igra i srčanost ostalih iz postave, Save Škrbe, Miodraga Prodanovića, kapitena Bojana Tadića, Marka Sikime, Đorđa Cicovića i Dragana Peleksića – Kigena nije urodila plodom. Nije bilo ni sportske sreće da se nešto više učini i pored dobrog izdanja na „vratima“ sigurnog Srđana Džilita.

Entrijeri Perić: Srđan Džilit, Sava Škrba, Miodrag Prodanović, kapiten Bojan Tadić, Marko Sikima, Đorđe Cicović, Dragan Peleksić – Kigen, Vlastimir Trnčić, Nikola Lučić
Teraprom: Srđan Avramović, Nenad Samardžić, Jovica Vukadin, Branislav Guja, kapiten Bojan Ilić

Igrač utakmice: Nenad Samardžić / Teraprom
Kartoni:

Olimp / Velike Šume – Kumbara 1:6 / 1:2

Kada su u pitanju paljanski rekreativci u SC „Olimp“ ništa novo, Kumbara, nastavlja sjajne igre. Srušili su i Olimp / Velike Šume. Pobjeđuju sa 7:1. Nakon ove utakmice i sjajnog izdanja jedna stvar je jasna. Kumbara je na dobrom putu da odbrani šampionski pehar.

Pobjednike predvodie sajni Đorđe Lackanović sa tri pogotka, dva je postigao Nikola Blagojević, a jednom je pogodio i podgrapski đak, Siniša Golijanin. Utješni gol za Olimp / Velike Šume postiže Milomir Lopatić.

Uz odličnog „vratara“ Miloša Pelemiša – Peke, treba istaći konstantnost odlične forme i ostalih iz šampionskog sastava: Borisa Palamara, Branislava Guje, Milana Čvora, Bojana Cvjetanovića, Duška Šehovca i Luke Božovića.

Olimp / Velike Šume: Radenko Kovačević, Bojan Gluhović, Mladen Janković, kapiten Radislav- Gene Petrović, Miroslav Lazarević, Milomir Lopatić, Zoran Škipina, Darko Kušić

Kumbara: Miloš Pelemiš, Boris Palamar, Branislav Guja, Nikola Blagojević, Siniša Golijanin, Bojan Cvjetanović, Đorđe Lackanović, kapiten Luka Božović

Igrač utakmice: Đorđe lackanović / Kumbara
Kartoni:

Dječaci – Bari Alpha Security 1:6 / 1:1

Lijepu fudbalsku utakmicu odigrali su Bari Alpha Security i Dječaci. Na terenu postoje samo „Barani“ koje čitaju lekciju „Dječacima“ i slave sa 6:1. Rivalu „čitaju“, Milan Pandurević (2), Borislav Otović (2), Srđan Trobok i Srđan Delipara. Čast poraženog spasava Slaven Vučičević.

Dječaci: Nikola Skokić, kapiten Luka Bojanić, Đorđe Elek, Bojan Sekulić, Milan Stanišić, Slaven Vučičević
Bari Alpha Security: Milenko Ristivojević, Stanislav Guja, Milan Pandurević, Srđan Delipara, kapiten, Srđan trobok, Borislav Otović

Igrač utakmice: Milan Pandurević Bari Alpha Security
Kartoni: –

MDM – Plato 8:2 / 3:1

Podmazana MDM, mašinerija poslije poraza u prošlom kolu u derbiju od Kumbare vratila se na pobjednički kolosjek i u sjajnoj igri, upisuje i četvrtu pobjedu te iz drugog plana prate vrh tabele. Sjajnom igrom Bojana Tepeša (3), Miljana Radovića (2), Miloša Granzova, Mladenka Vućićevića deklasirali su Plato, slaveći 8:2. Đorđe Gračanin, Goran Ćorluka, Igor Tošić, Nikola Brezo i na golu Aleksandar Gavrilović bili su raspoloženi, imaju udio u pobjedničkom slavlju i blistavoj pobjedi protiv renomiranog rivala.

Rajko Cicović i Dalibor Božić – Žoga pogađaju za Plato, a promaju pred vratima Dejana Klačara, svojim fudbalskim znanjem nisu mogli da spriječe, Velimir Ivanović, Milan Dragaš, Srđan Cicović i Božidar Elez,

MDM: Aleksandar Gavrilović, , Miloš Granzov, Đorđe Gračanin, Goran Ćorluka, Igor Tošić, Bojan Tepeš, Nikola Brezo, kapiten Mladenko Vučičević, Miljan Radović
Plato: Dejan Klačar, kapiten Dalibor Božić, Velimir Ivanović, Milan Dragaš, Rajko Cicović, Srđan Cicović, Božidar Elez,

Igrač utakmice: Bojan Tepeš / MDM
Kartoni:

Džabulani – Rosoneri 3:0 / 2:0

Uzbuđenja i neizvijesnosti nije nedostajalo ni u meču između Džabilanija i Rosonera. Sa ubjedljivih 3:0 slavi Džabulani.

Pobjedu su potvrdili Bojan Čvoro (2) i kapiten Nedeljko Šuko, a dobroj rekreaciji prilog daju, golman kola Milan Govedarica, Miljan Kusmuk, Miljan Pušara, Predrag Cicović i Ognjen Mađarević,

Poraženi se viteški bori, strijelci su bez monicije, namjerili su se na uigranog i spremnog rivala, a uz to na golu je i nesavladivi Govedarica, i „crveno crnim“ nije preostalo ništa drugo nego da čestitaju raspoloženom rivalu na odličnom izdanju i zasluženoj pobjedi.

Džabulani: Milan Govedarica, Miljan Kusmuk, Miljan Pušara, Predrag Cicović, Bojan Čvoro, Ognjen Mađarević, kapiten Nedeljko Šuko

Rosoneri: Njegoš Petrović, Aleksandar Okuka, Igor Obradović, Svanimir Marjanović, Marko Ždrale, kapiten Nebojša Štrbac, Miloš Begović, Boris Jakovljević, Bojan Brčkalo, Siniša Vuksanović

Igrač utakmice: Bojan Čvoro / Džabulani
Kartoni:

Tabela

1. Kumbara 15
2. MDM 12
3. Kafe Pavle 12
4. Džabulani 10
5. Bari Alpha Security 10
6. Teraprom 9
7. Rosoneri 6
8. Enterijeri Perić 6
9. Sjetlina 3
10. Plato 3
11. Olimp / Velike Šume 3
12. Dječaci 0

Strijelci

10. Đorđe Radić, Đorđe Lackanović
7. Darko Lučić, Branislav Guja / Teraprom, Bojan Tepeš
6. Dušan Paprica, Vladimir Kulašinac
5. Milan Čvoro, Nemanja Govedarica, Miljan Radović, Rajko Cicović

Žuti kartoni: Dalibor Božić (2), Rajko Cicović (2)

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare