Kreće panoramska vožnja šestosjedom

0

Olimpijski centar Jahorina organizovaće panoramsku vožnju šestosjedom Ogorjelica u dane vikenda od 27. juna do 27. septembra, izjavio je Srni rukovodilac službe marketinga Centra Dragan Sokolović.
Vožnja žičarom, koja će raditi subotom i nedjeljom od 10.00 do 17.00 časova, koštaće sedam KM po osobi, a dnevni „bajk pas“, koji će ove godine biti uveden za korisnike brdskog biciklizma, za pet vožnji iznosiće 15 KM.

„Cijene za grupe biće nešto povoljnije, tako da će grupe koje broje minimum 20 lica plaćati šest KM po osobi. Karte za žičare kupovaće se na ski-trasi pored Ogorjelice jedan“, naveo je Sokolović.

Ukoliko se pojavi interes većih grupa za panoramsku vožnju, u Olimpijskom centru Jahorina ne isključuju mogućnost da se žičara uključi i u drugim danima tokom sedmice.

„Ovim želimo da pojačamo aktivnosti tokom ljetne sezone kako bi što veći broj gostiju došao i uživao na Jahorini“, istakao je Sokolović.

U narednom periodu, Olimpijski centar će pokušati da tržištu i potencijalnim gostima ponudi niz proizvoda u vezi sa boravkom na Jahorini tokom ljeta.

Sokolović je rekao da će to biti kombinacija gastro ponude hotela „Bistrica“, vožnje žičarom, piknika, te kombinacija bazena i saune i sportskih terena hotela.

„U aprilu, maju i do polovine juna imali smo značajan broj aktivnosti u vezi sa seminarima i naročito za omladinski turizam, ekskurzije i škole u prirodi. Od 28. juna kreće košarkaški kamp u organizaciji `Partizana` pod nazivom `Hipo tri poena“, naveo je Sokolović.

On je za početak jula najavio održavanje fudbalskog kampa koji će okupiti dječake iz oko 20 zemalja, koji organizuju Fudbalski klub „Crvena zvezda“ iz Beograda i „Unisturs“ iz Banjaluke.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare