Krađe u Istočnom Sarajevu

0

Od radnice u kladionici ukradeno 850 KM

Maskirano lice je uz prijetnju upotrebe noža otuđilo 850 KM od radnice sportske kladionice u opštini Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo sinoć je oko 20.00 časova prijavljeno da je nepoznato lice izvršilo razbojništvo nad radnicom sportske kladionice u Ulici vojvode Radomira Putnika.

Uviđajem na licu mjesta konstatovano je da je maskirano lice, uz prijetnju upotrebe noža, od radnice otuđilo 850 KM.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštava Istočno Sarajevo, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje, s ciljem pronalaska izvršioca.

Od radnice apoteke uz prijetnju pištolja oteto 1.678 KM

Maskirano lice je uz prijetnju upotrebe pištolja od radnice apoteke u Istočnoj Ilidži otelo 1.678 KM.
Apoteka se nalazi u Ulici Nikole Tešanovića.

Krivično djelo razbojništvo Policijskoj stanici Istočna Ilidža prijavljeno je u petak, 30. oktobra, oko 18.30 časova, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U toku je preduzimanje svih operativnih i istražnih mjera i radnji na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, a pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštava Istočno Sarajevo.

Policija je na Han Pijesku u subotu, 31. oktobra, oko 23.45 časova, u Ulici Srpske vojske od lica sa Sokoca čiji su inicijali M.B. privremeno oduzela automobil „golf dva“ jer je provjerama utvrđeno da je lice višestruki povratnih u vršenju prekršaja ima veći broj neplaćenih novčanih kazni u iznosu od 9.436 KM.

Licu M.B. izdat je prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare