Krađe na Palama, Istočnoj Ilidži i Sokocu

0

Lice čiji su inicijali G.N. prijavilo je policiji da je izvršena provala u njegovu porodičnu kuću u Ulici Isidore Sekulić na Palama, iz koje je ukraden metalni sef sa izvjesnom količinom novca.
Policija je prilikom uviđaja konstatovala oštećenja na ulaznim vratima porodične kuće.

Prema izjavi prijavitelja, sef se nalazio u špajzu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo lice čiji su inicijali Š.M. prijavilo je da je u njegovu porodičnu kuću, koja se nalazi u Gatačkoj ulici u Istočnoj Ilidži, izvršena provala.

Uviđajem je konstatovano da su ulazna vrata nasilno otvorena i da su iz kuće odneseni određena količina alkohola i bakarne cijevi za centralno grijanje.

Teška krađa policiji je prijavljena na Sokocu, gdje su u Ulici Borka i Ratka Radovića nasilno otvorena balkonska vrata na kući vlasništvo D.M, koji je trenutno u inostranstvu.

Uviđajem je utvrđeno da je u kući izvršena premetačina stvari i da su odnesena dva televizora.

Policija radi na pronalaženju počinilaca.

Policiji na Sokocu obratila se i Š.S., koja je prijavila da joj je lice R.B. u više navrata uputio prijetnju da će je lišiti života.

Po nalogu nadležnog tužioca preduzimaju se mjere i radnje na pronalaženju R.B, protiv kojeg se dokumentuje izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare