Kovačević priredio prijem za Njegoša Sikiraša

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević organizovao je danas prijem za Njegoša Sikiraša, člana kadetske košarkaške reprezentacije BiH, koja je osvojila zlato na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Kovačević je čestitao Sikirašu na postignutom uspjehu koji je vrijedan svakog respekta i pamćenja i dodao da su Pale i do sada pokazale da su rasadnik dobrih sportista, ne samo u košarci nego i u drugim sportovima.

„Njegoš treba biti uzor i primjer mladim ljudima kako čvrsta volja i uporan rad može da dovede do vrhunskog uspjeha kako u sportu, tako i u svim drugim oblastima“, rekao je Kovačević.

Načelnik Pala danas je Sikirašu uručio simboličan poklon – ručni sat i informisao ga da će Skupština opštine Pale na narednoj sjednici donijeti odluku o adekvatnoj nagradi za njegov uspjeh i promociju svoga grada.

„Teško je bilo kojim poklonom ili novčanim iznosom izmjeriti ovaj uspjeh ali opština Pale će shodno svojim mogućnostima reagovati na pravi način“, rekao je Kovačević i dodao da će ta aktivnost biti realizovana u saradnji sa Gradom Istočno Sarajevo.

Sikiraš je zahvalio predstavnicima Opštine Pale na prijemu rekavši da mu ova podrška mnogo znači od sugrađana i grada u kojem je napravio svoje prve košarkaške korake.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare