Kovač: Konkretna rješenja za dobrobit građana

0

ISTOČNA ILIDŽA – Kandidat SDS-a za načelnika opštine Istočna Ilidža i aktuelni načelnik Predrag Kovač rekao je da ova stranka na predstojećim lokalnim izborima nudi konkretna rješenja za bolji kvalitet života građana.

Kovač je rekao da je prioritet ove opštine u narednom periodu kvalitet života građana, zbog čega je u Strategiji razvoja planirana izgradnja objekata koji će stanovnicima omogućiti bolje uslove za život i da Istočna Ilidža ostane prestižna opština u Republici Srpskoj.

On je naglasio da je opština u posljednjih osam godina uložila više od 23 miliona KM u infrastrukturne projekte i postala lokalna zajednica koja je dobila sve neophodne sertifikate.

“Opredijeljeni smo da bude riješen i problem Bolnice Kasindo, što govori i podatak da je opština Istočna Ilidža spremna da ustupi zemljište bez naknade za gradnju, da se odrekne rente i uređenja i da na raspolaganje bude stavljena sva infrastruktura koja je do sada napravljena”, rekao je Kovač na konferenciji za novinare i naveo da sve to iznosi oko 12 miliona KM.

Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić rekao je da je SDS pokrenuo široku aktivnost “Korupcija počinje kupovinom glasova, zaustaviti korupciju i suprotstaviti se krađi glasova”.

“SDS je štampala letak u 100.000 primjeraka koji ima jasnu poruku. Na poleđini se nalazi obrazac na koji svaki građanin Srpske koji primijeti falsifikovanje izbornih rezultata, kupovinu glasova ili drugu zloupotrebu može sve to da navede i preda najbližem odboru SDS-a da bi se spriječila zloupotreba i omogućila fer i poštena borba”, rekao je Tadić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments