Korisnici nezadovoljni grijanjem

0

ZVORNIK – Predstavnici 17 zajednica etažnih vlasnika u Zvorniku tvrde da nisu zadovoljni kvalitetom grijanja i traže od „Zvornik-stana“ da cijena grijanja sa sadašnje tri bude smanjena na 2,58 KM.

U otvorenom pismu upućenom direktoru „Zvornik-stana“ Miodragu Jevtiću i načelniku opštine Zoranu Stevanoviću, predstavnici zajednica etažnih vlasnika ističu da se kvalitet grijanja u izvjesnoj mjeri popravio, ali nije zadovoljavajući.

Predstavnici zajednice navode da treba da bude donesena odluka da skupštine zajednica, ako isporučilac ispoštuje odredbe dijagrama o isporuci grijanja, utiču na korisnike da plaćaju grijanje.

„Ukoliko isporučilac toplotne energije ne bude ispunjavao odredbe iz dijagrama o isporuci toplotne energije u cijelosti, biće sprovedena peticija za potpisivanje načelne odluke svih korisnika o neispunjavanju obaveza plaćanja usluga `Zvornik stana`“, navodi se u otvorenom pismu.

Jevtić, koji je iznenađen konstatacijom da korisnici nisu zadovoljni grijanjem, poručuje da se zbog cijene gasa ne može govoriti o smanjenju cijene grijanja.

„Svjesni smo da oko jedan odsto stanova u kojima iz određenih razloga grijanje nije zadovoljavajuće i sa tim korisnicima smo spremni da iskorigujemo fakturu“, kaže on.

Jevtić ističe da je u ostalim stanovima temperatura 20 stepeni, plus/minus jedan stepen, te da smatra da se pojedinačni slučajevi ne mogu uopštavati i govoriti da je grijanje generalno loše.

On je korisnicima poručio da su u „Zvornik-stanu“ uvijek otvoreni za razgovor sa krajnjim ciljem da korisnici budu zadovoljni.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare