Kontrolisano vozilo sumnjivog porijekla i vlasništva

0

Policija je na Palama prilikom kontrole vozila „golf tri“, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali B.B. sa Sokoca, utvrdila, između ostalog, da vozač ne posjeduje dokumente od vozila.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo danas je saopšteno da je provjerama u bazi podataka utvrđeno da registarske tablice ne pripadaju navedenom vozilu.

„Tehničkim pregledom vozila očitana su dva različita broja šasije, te konstatovano da kontakt brava starta motora nije ispravna i da se vozilo stavlja u pogon uz pomoć improvizovanog džeka“, navodi se u saopštenju.

Vozilo je juče zaustavljeno u Ulici Jovana Cvijića i zbog utvrđenih nepravilnosti isključeno je iz saobraćaja.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Iz CJB navode da je u toku rad na utvrđivanju broja šasije vozila, njegovog porijekla i vlasništva, nakon čega će policija nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj.

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv lica čiji su inicijali N.K. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare