Kontrolisano 1.077, sankcionisana 802 učesnika u saobraćaju

0

ZVORNIK – Od kontrolisanih 1.077 učesnika u saobraćaju, 802 su sankcionisana zbog počinjenih prekršaja, ili 74,5 odsto, rezultat je sedmodnevne akcije pojačane kontrole saobraćaja sa akcentom na kontrolu nedozvoljene brzine kretanja vozila na području Policijske uprave Zvornik.

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, zbog prekoračenja brzine sankcionisano je 439 vozača, dok su evidentirana 363 prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Republička akcija kontrole učesnika u saobraćaju na području Policijske uprave Zvornik sprovodi se od 9. do 22. oktobra 2017. godine, saopšteno je danas iz ove policijske uprave.

Na području Policijske uprave Zvornik u proteklih devet mjeseci evidentirano je 417 saobraćajnih nezgoda, od kojih je u 152 saobraćajne nezgode uzrok bila neprilagođena brzina, ili 36,5 odsto.

Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima kada je riječ o bezbjednosti saobraćaja, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila.

Policijska uprava apeluje da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajnu kulturu i saobraćajne propise.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare