Koncert DŽibonija 7. marta

0

Na Jahorini će u subotu, 7. marta, povodom Međunarodnog dana žena, koncert održati DŽiboni, najavljeno je juče iz Olimpijskog centra.
Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić izrazio je zadovoljstvo što Olimpijski centar organizuje događaje na kojima uživaju svi gosti planine, a ovaj koncert sigurno će biti jedan od tih.

„Moram reći da svi sa posebnim nestrpljenjem iščekujemo ovaj koncert koji je bio želja naših gostiju i nas. Siguran sam da će 7. mart na planini biti noć za pamćenje“, rekao je LJevnaić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, karte za koncert moguće je kupiti u sistemu „kupikartu.ba“, zatim na prodajnim mjestima na Jahorini u hotelima „Vučko“, „Termag“ i „Lavina“, kao i na Palama i Istočnom Sarajevu.

Cijena karata do 1. marta je 15 KM za parter i 50 KM za VIP, dok će od 1. marta karte biti 20 KM i 70 KM.

LJevnaić je istakao da će u saradnji sa „Centrotransom“ biti organizovan prevoz na koncert, i to iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i sa Pala.

DŽiboni je najavio spektakularnu veče ispunjenu najvećim hitovima i naglasio da će to biti njegov prvi nastup na Jahorini, te da se uvijek raduje koncertima na novim lokacijama.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra „Jahorina“ Nedeljko Elek pozvao je sve da u subotu, 7. marta, dođu na Jahorinu i da zajedno uživaju.

On je dodao da se za naredni period pripremaju zanimljivi sadržaji za goste.

Koncert će početi u 20.00 časova.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare