Komunalci uređuju grad

0

MILIĆI – U Milićima u toku je akcija „April – mjesec čistoće“ u okviru koje je predviđeno čišćenje ulica i sadnja cvijeća na zelenim površinama.

Ovu akciju u okviru koje će biće organizovan i niz drugih aktivnosti s ciljem zaštite životne sredine provodi komunalno preduzeće u saradnji sa opštinskom upravom.

Direktor komunalnog preduzeća Zoran Stjepanović rekao je Srni da je do sada, osim sitnog cvijeća na kružnom toku, trgu i oko zgrada u centru, zasađeno 250 ruža stablašica i čajevki, te posijana trava na površinama oko zgrada.

On je dodao da je planirana sadnja cvijeća i u naseljima Derventa i Nova Kasaba, te da je do sada za ove namjene izdvojeno 4.000 KM.

„Milići su oduvijek ponosno nosili epitet najuređenijeg i najčistijeg grada u regiji i šire, i mi ćemo se potruditi, koliko je u našoj moći, da tako i ostane“, rekao je Stjepanović.

On je ukazao da se komunalno preduzeće suočava i sa nepropisnim odlaganjem krupnog otpada bez obzira što posljednjeg četvrtka u mjesecu besplatno odvozi kabasti materijal.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare