Knjižara „Prva knjiga“ – udžbenici u prodaji!

0

U knjižari „Prva knjiga“, koja se nalazi u Ulici Stjepana Lučića, pored Doma zdravlja u Palama, počela je prodaja udžbenika, đačkih torbi i ostalog školskog pribora.

Kupovinom udžbenika učestvujete u nagradnoj igri, u kojoj pored mobilnog telefona i ruksaka, možete osvojiti i druge vrijedne nagrade.

Izvlačenje će biti održano u knjižari 5. septembra u 16.00 časova i svi učesnici su pozvani. Osim učešća u nagradnoj igri, knjižara je obezbijedila i poklone za sve kupce.

U toku je i akcija sniženja ruksaka i pernica iz prošle školske godine, a sve je moguće platiti karticama Nove banke, Maestro, MasterCard i Visa.

Poseban odjel knjižare čini gift shop na čijim policama je moguće pronaći poklone za sve prilike. Tu je i slikarski pribor, kožna galanterija, češki porcelan, kristal, igračke, party program, kao i programi Pčelice i Kreativnog centra.

Više informacija moguće je saznati na broj telefona knjižare „Prva knjiga“ 057/223-685 ili na e-mail: prvaknjiga65@gmail.com.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/knjizara-prva-knjiga-pale/] width=[87] height=[87] title=[Knjižara „Prva knjiga“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare