KK „Romanija“ najuspješnija na Prvenstvu BiH

0

29. novembra u Mostaru je održano Prvenstvo BiH u tradicionalnom karateu, na kome je među 18 klubova iz čitave države i oko 200 takmičara nastupio i naš klub sa 23 takmičara i svi su osvojili medalje.

U ukupnom poretku, sa više od 50 osvojenih medalja, od čega 23 zlatne, KK „Romanija“ je proglašena za najuspješniji klub prvenstva, ispred KK „Mostar“ i KK „Visoko“.

Milici Popović je pripao pehar za najbolju seniorku prvenstva sa osvojene 4 zlatne i 1 srebrnom medaljom.

U svojim uzrasnim kategorijama su dominirali: Jelena Jugović sa 5 zlatnih medalja (3 pojedinačno, 2 ekipno), Marija Terzić 4 zlatne (3+1), Ivana Jovanović 3 zlatne (2+1) i bronzana, Marko Jugović sa 2 zlatne i bronzanom medaljom, a naročito tim: Njegoš Petrović, Vojin Karišik i Miloš Pandurević koji su osvojili zlatne medalje u borbama i katama, te pobrali simpatije svih prisutnih i nagrađeni su velikim aplauzom.

Uz već pomenute takmičare medalje su osvojili:

Zlatne: Vojin Karišik, Mladena Petrović, Darja Poluga, timovi u kojima su nastupali Jelena Jugović, Maja Jugović, Sanja Rajić (2 zlatne), Darja Poluga, Ivana Jovanović i Marija Čulina, kao i Marija Terzić, Marijana Poluga i Jana Pržulj.

Srebrne: Tim Milan Vuković, Mihailo Mastilović i Marko Danilović; pojedinačno: Milan Vuković, Marko Danilović, Ognjen Karišik, Bogdan Mastilović, Njegoš Petrović, Darja Poluga, Sanja Rajić i Marija Čulina.

Bronzane: Tim Marija Terzić, Tara Samardžić i Anja Samouković; pojedinačno: Milan Vuković, Ivana Jovanović, Maja Jugović, Ognjen Karišik, Lizdek Miroslav (dvije), Mihailo Mastilović, Miloš Pandurević, Mladena Petroviić (dvije), Darja Poluga , Jana Pržulj (dvije), Tara Samardžic, Anja Samouković i Marija Čulina.

Ovim rezultatim KK „Romanija“ je zaokružila još jednu veoma uspješnu godinu u kojoj je osvojila preko 300 medalja, od čega na prvenstvima Evrope, BiH i RS vise od 100.

Fotogalerija

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare