Katić i Dakić potpisali ugovor o saradnji

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i predsjednik Fondacije „Za porodicu“ Dragan Dakić potpisali su ugovor o saradnji na realizaciji projekta „Ponosna kartica“, koji omugućava popust višečlanim porodicama prilikom kupovine roba i usluga kod određenih privrednih subjekata.

„Pozdravljamo inicijativu Fondacije `Za porodicu` i raduje nas što ćemo zajedno ostvariti dodatnu pogodnost za višečlane porodice sa teritorije naše opštine. Ovo je još jedan u nizu koraka koje opština preduzima s ciljem podrške pronatalitetnoj politici, uz želje da nam se djeca rađaju, žive, školuju i ostaju ovdje, zasnivajući svoje porodice i čineći naš grad ponosnim i srećnim“, poručio je Katić.

Dakić je rekao da su današnjim potpisivanjem ugovora sa opštinom Istočno Novo Sarajevo ostvarili prvu saradnju u Sarajevsko-romanijskoj regiji, čime su zaokružili cjelinu i uključili sve regije u Republici Srpskoj, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine.

„Ovo je za nas posebno svečan trenutak budući da je u junu godinu dana od početka naše priče i srećni smo razvojem projekta. Nakon današnjeg produktivnog sastanka, te stepena spremnosti na saradnju načelnika i njegovih saradnika, vjerujem da je pred nama veliki uspjeh u ovoj lokalnoj zajednici i radujem se narednim koracima“, istakao je Dakić.

Opštinska uprava će javni poziv raspisati polovinom ovog mjeseca, a dodjela kartica biće upriličena krajem jula, navedeno je u saopštenju.

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments