Kafe Pavle raspucan, Kumbara sigurna

0

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale u zdravom sportskom rivalstvu u SC „Olimp“ odigrani su mečevi drugog kola „ASA Osiguranje Lige rekreativaca“. Igra se odličan fudbal, a sve prolazi u pozitivnoj atmosferi uz dobru rekreaciju, toleranciju i druženje.

Lijepo sportsko popodne obilježava Sjetlina koja je pregazila Dječake i pobijeđuje sa 7:1. Raspucan je bio i Kafe Pavle koji deklasira sa 6:1 Olimp Velike Šume. „Rosoneri“ su bili ubjedljivi i sa 5:2 ruše Enterijere Perić. Kumbara pokazuje ko je šampion i gazda na terenu, savladali su čvrsti Plato sa 4:2. Razigran je bio i MDM koji je u uzbudljivom meču bio bolji od Teraproma i slavi sa 4:3, a Džabulani i Bari Alpha Security podijelili su bodove, bilo je 1:1.

Strijelci su bili raspoloženi, pogađaju 37 puta u okvir gola. Igralo se čvrsto, muški, pokazano je i pet žutih kartona, a mečeve vode, uigrani dvojac, Božo Golijanin iz Pala i Aleksandar Skoko iz Sokoca.

Odličnu partiju pruža, nekadašnji „as“ sokolačkog Glasinca, Darko Lučić / Kafe Pavle, a prostor između stativa najbolje brani, „univerzalac“, Vladanko Zeković / Kafe Pavle.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/liga-rekreativaca-19-10-2015a/] width=[54] height=[54] title=[Kafe Pavle raspucan, Kumbara sigurna] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Tim kola:

Vladanko Zeković / Kafe Pavle
Milan Pandurević / Bari Alpha Security
Igor Obradović / Rosoneri
Darko Lučić / Kafe Pavle
Bojan Tepeš / MDM
Nikola Blagojević / Kumbara

U nedjelju 25. oktobra slijede nova uzbuđenja. Ekipe su izjednačene, motivisano ulaze u okršaje te se očekuje velika i neizvijesna borba. U sklopu trećeg kola u derbiju sastaju se: Džabulani – Kumbara, biće uzbudljivo i u mečevima Olimp Velike Šume – Teraprom, MDM – Bari Alpha Security, Plato – Rosoneri, Dječaci – Kafe Pavle i Enterijeri Perić – Sjetlina te se očekuje neizvijesna i velika borba na festivalu paljanskog malog fudbala.

Razultati: 2. kolo

Bari Alpha Security – Džabulani 1:1 / 0:0

Lijepo fudbalsko popodne u SC „Olimp“ igrom otvaraju Bari Alpha Security i Džabulani. U tvrdoj i rovovskoj borbi „prsa u prsa“, viđen je uzbudljiv i sadržajan susret koja prolazi bez kartona, a na kraju epilog je „egal“ 1:1.

Obje ekipe napadački ulaze u meč. Stvarale su prilike pred golom protivnika, ali svoj dan imaju na jednoj strani golman „gostiju“ Milan Govedarica, a posebno golman „domaćina“ Milenko Ristivojević te prvo poluvrijeme prolazi bez pogodaka.

Prvi gol na utakmmici, viđen je u 34 minuti, poslije greške zadnje linije „Barana“ Bojan Čvoro je rutinski zatresao mrežu golmana Milenka Ristivojevića za vodstvo od 1:0. Međutim izabranici kapitena Darka Regoje – Batistute, uzvraćaju i već poslije samo minut igre preko razigranog Srđana Delipare stižu do izjednačenja, a podjelom bodova mogu da budu zadovoljne obje ekipe.

Bari Alpha Security: Milenko Ristivojević, Stanislav Guja, Srđan Delipara, kapiten Darko Regoje, Goran Bajić, Srđan Trobok, Milan Pandurević
Džabulani: Milan Govedarica, Miljan Kusmuk, Miljan Pušara, Predrag Cicović, Bojan Čvoro, Igor Đapić, Ognjen Mađarević, kapiten Nedeljko Šuko, Nemanja Govedarica

Igrač utakmice: Milan Pandurević / Bari Alpha Security
Karrtoni: -.

Rosoneri – Enterijeri Perić 5:2 / 1:1

Vitešku utakmici u duhu fer pleja igraju Rosoneri i „Perićevi“ Enterijeri. U sportskom okršaju i goleadi slave Rosoneri sa 5:2.

Poraženi su krenuli agresivno i natjrali su odbranu „Rosonera“ da pogriješi u 3. miniti kada je Vladimir Kaurin pogodio za vodstvo Enterijera od 1:0. Igralo se otvoreno sa obje strane, a u 8. minuti Boris Jakovljević je odlično reagovo i loptu šalje u mrežu za 1:1, što je i razultat prvog dijela utakmice.

U drugom dijelu meča „crveno crni“ krenuli su furiozno i već u prvoj minuti nastavka Igor Obradović zabija za 2:1, zatim je Svanimir Marjanović u 29. minuti pogodio za 3:1, a Siniša Vuksanović u maniru iskusnog profesionacla „trese“u 34. minutu za 4:1.

U finišu meča lijepim golom Miodrag Prodanović smanjuje na 4:2, a tačku na zasluženu pobjedu Brketovih pulena dva minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka svojim drugim golom postavlja, Igor Obradović za konačnih 5:2.

Rosoneri: Njegoš Petrović, Predrag Čavakapa, Boris Jakovljević, kapiten Bojan Brčkalo, Aleksandar Okuka, Igor Obradović, Svanimir Marjanović, Miloš Begović, Siniša Vuksanović
Enterijeri Perić: Srđan Džilit, Vlastimir Trnčić, Sava Škrba, Miodrag Prodanović, kapiten Bojan Tadić, Vladimir Kaurin, Milan Sikima, Đorđe Cicović, Vladimir Remović

Igrač utakmice: Igor Obradović / Rosoneri
Kartoni: –

Kafe Pavle – Olimp Velike Šume 6:1 / 3:0

Lijepo fudbalsko popodne u SC „Olimp“ začinili su goleadom Kafe Pavle i Olimp Velike Šume. Na terenu postoje samo „kafedžije“ koje deklasiraju i slave sa 6:1, a rivalu presuđuju sokolački asovi Darko Lučić (3), Đorđe Radić (2), jednom „trese“ i kapiten Vladimir Kulašinac. Raspoloženi za igru bili su i Saša Cicović i treći as iz sokolačkog „trilinga“ Rajko Koprivica, a sugurnost u igri daje čudesnim odbranama golman kola „univerzalac“ Vladanko Zeković.

Čast poraženog spasava Milomir Lopatić, a majstorstvo Radislava Kovačevića, kapitena Mladena Jankovića, Radislava- Geneta Petrovića, Marija Lubarade, Miroslava Lazarevića i Bojana Gluhovića nije bilo dovoljno da se izbjegne gorčina poraza.

Kafe Pavle: Vladanko Zeković, Đorđe Radić, Saša Cicović, Rajko Koprivica, kapiten Vladimir Kulašinac, Dakro Lučić
Olimp Velike Šume: Radislav Kovačević, kapiten Mladen Janković, Radislav- Gene Petrović, Mario Lubarada, Miroslav Lazarevič, Milomir Lopatić, Bojan Gluhović

Igrač utakmice: Darko Lučić / Kafe Pavle
Žuti kartoni: Vladimir Kulašinac / Kafe Pavle, Mladen Janković / Olimp Velike Šume

Teraprom – MDM 3:4 / 3:1

Uzbuđena i neizvijesnosti nije nedostajalo ni u meču između Teraproma i MDM.

Bojan Tepeš (2) Miljan Radović i Goran Ćorluka poslije preokreta i zaostataka na poluvremenu (1:3) golovima vodili su MDM „mašineruju“ do vrijedne i sjajne pobjede protiv kvalitetnog i uigranog rivala. Vetrom u leđa pobjedu su „pogurali“ kapiten Mladenko Vučičević i Aleksandar Rističević.

Za poražene „zabijaju“ kapiten Bojan Ilić, Sretko Vuksanović i auto gol Goran Ćorluka. Uz tri prekršaj tokom cijelog meča, sportskom prazniku za dušu i pravoj pozitivnoj rekreaciji svoj prilog igrom daju, nekadašnji vukovi velikih i malih fudbalskih terena: Đorđe Dragutinović, Nenad Smardžić, Jovica Vukadin, Branislav Guja i Srđan Avramović.

Teraprom: Srđan Avramović, Đorđe Dragutinović, Nenad Samardžić, Sretko Vuksanović, Jovica Vukadin, Branislav Guja, kapiten Bojan Ilić
MDM: Aleksandar Rističević, Goran Ćorluka, Bojan Tepeš, Nikola Brezo, kapiten Mladenko Vučičević, Miljan Radović

Igrač utakmice: Bojan Tepeš / MDM
Šuti karton: Sretko Vuksanović / Teraprom

Sjetlina – Dječaci 7:1 / 1:0

Puleni „coacha“ Aleksandra Saše Karadžića poput brzog japanskog voza protutnjali su SC „Olimp“ i na krilima raspoloženih strijelaca, internacionalca Velibora Perovića (2), Zorana Trbe, Saše Cicovića „gaze“ i pobjeđuju sa 7:1 Dječake. Bez dvojbe centralna figura meča bio je trostruki strijelac Dušan Paprica, nasljednik sjajnih podgrapskih igrača Rajka Koromana – Čiče, Rada Simovića, Nede Brdarića, Vjeka Vukadina i ostalih. Odličnom igrom pun doprinos pobjedu daju, Milan Vukovič, Vladimir Čavarkapa i Dražen Kusmuk.

Milan Stanišić je postigao utješni gol za Dječake, a promaju pred vratima Miloša Pavičevića nisu mogli da spriječe ni kapiten Luka Bojanić, Dragan Vukadin, Đorđe Elek i Nikola Skokić.

Sjetlina: Milan Vuković, Vladimir Čavarkapa, kapiten Saša Cicović, Dušan Paprica, Dražan Kusmuk, Zoran Trbo, Velibor Petrović,
Dječaci: Miloš Pavičević, kapiten Luka Bojanić, Dragan Vukadin, Milan Stanišić, Đorđe Elek, Nikola Skokić

Igrač utakmice: Dušan Paprica / Sjetlina
Kartoni: –

Kumbara – Plato 4:2 / 2:0

Lijepu i uzbudljivu utakmicu odigrali su „Kumbara“ i „Plato“.

Kumbara je pokazala ko je šampiom i gazda na terenu, a pobjednici su krenuli agresivno i natjrali su odbranu čvrstog Platoa da pogriješi u 14. miniti kada je Nikola Blagojević majstorski pogodio za vodstvo Kumbare od 1:0. Igralo se otvoreno sa obje strane, a u 19. minutu Milan Čvoro je odlično reagovo i loptu šalje u mrežu što duplira na 2:0. To je i razultat prvog dijela utakmice.

U nastavku su viđena još četiri gola, za šampione zabijaju Bojan Cvjetanović i kapiten Duško Šehovac, a za poražene, Rajko Cicović, dva puta šalje loptu iza leđa Miloša Pelemiša Peke.

Kumbara: Miloš Pelemiš, Boris Palamar, Branislav Guja, kapiten Duško Šehovac, Milan Čvoro, Siniša Golijanin, Bojan Cvjetanović, Đorđe Lackanović, Luka Božović, Nikola Blagojević
Plato: Dejan Klačar, Dalibor Božić, Miloš Vuksanović, kapiten Predrag Karišik, Božidar Elez, Dragan Bjelica, Rajko Cicović, Srboljub Đorđević,

Igrač utakmice: Nikola Blagojević / Kumbara
Žuti karton: Božić Dalibor / Plato, Dragan Bjelica / Plato

Tabela

1. MDM 6
2. Kumbara 6
3. Džabulani 4
4. Bari Alpha Security 4
5. Sjetlina 3
6. Kafe Pavle
7. Rosoneri 3
8. Enterijeri Perić 3
9. Olimp Velike Šume 3
10. Teraprom 0
11. Plato 0
12. Dječaci 0

Strijelci

4. Đorđe Lackanović, Dušan Paprica
3. Vladimir Kaurin, Đorđe Radić. Darko Lučić, Miljan Radović, Bojan Tepeš
2. Nikola Brezo. Mladen Janković, Bojan Čvoro, Srđan Delipara, Siniša Vuksanović, Igor Obradović, Svanimir Marjanović, Vladimir Kulašinac, Velibor Perović, Milan Stanišić, Rajko Cicović, Milan Čvoro

Žuti kartoni

Dalibor Božić / Plato (2)

Parovi: 3. kolo / nedelja 25. oktobar

11:00 Olimp Velike Šume – Teraprom
12:00 Džabulani – Kumbara
13:00 MDM – Bari Alpha Security
14:00 Plato – Rosoneri
15:00 Dječaci – Kafe Pavle
16:00 Enterijeri Perić – Sjetlina

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare