Jugović: Utvrditi odbornike, pa onda o skupštinskoj većini

0

Kandidat koalicije „Složno za Pale“ za načelnika opštine Pale Boško Jugović /SNSD/, koji je pobijedio na lokalnim izborima, rekao je da je neozbiljno proglašavati skupštinsku većinu kada još nije objavljen zvanični izvještaj o tome koliko će koja stranka imati odbornika u lokalnom parlamentu.

„Malo je neozbiljno s njihove strane da proglašavaju skupštinsku većinu, jer od Centralne izborne komisije BiH nismo dobili sertifikate, niti je objavljen zvanični izvještaj o broju odbornika“, rekao je Jugović novinarima na Palama, komentarišući današnji koalicioni sporazum SDS-a, PDP-a i NDP-a kojim su proglasili da imaju skupštinsku većunu.

Jugović je naglasio da će kao načelnik opštine raditi u interesu i na dobrobit građana, bez obzira na to ko će imati skupštinsku većinu.

On je poručio da će poštovati volju naroda i da će svi koji su spremni na saradnju imati pruženu ruku.

Budući načelnik opštine Pale ponovio je da je spreman na saradnju, a da će koalicija SDS-PDP-NDP svoju iskrenost o spremnosti za dogovor i saradnju pokazati u narednom periodu.

„Na prvoj sjednici Skupštine opštine Pale sve će se vidjeti i ko je iskren, a ko ne“, istakao je Jugović.

On je rekao da je jutros razgovarao sa dosadašnjim načelnikom opštine Miodragom Kovačevićem i da imaju jedinstven stav kada je riječ o formiranju lokalne vlasti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare