Jugović: U utorak počinje sezona grijanja

9

Preduzeće „Gradske toplane“ Pale od utorka, 13. oktobra, počinje sezonu grijanja, a sutra će izvršiti finalne tehničke pripreme, izjavio je Srni načelnik paljanske opštine Boško Jugović.

Jugović je istakao da je ovu odluku donio zbog najavljennj niske temperature vazduha i pogoršanja vremenskih prilika naredne sedmice.

„U dogovoru sa rukovodstvom preduzeća `Toplane`, odlučio sam da sezona grijanja na Palama počne nekoliko dana ranije“, naveo je Jugović.

On je dodao da su obezbijedili dovoljno energenata i da će poslije sutrašnjih završnih priprema grijanje domaćinstvima biti pušteno u utorak.

Iz preduzeća „Gradske toplane“ apeluju da građani provjere svoje instalacije grijanja kako ne bi došlo do eventualne štete.

Sezona grijanja na Palama trajaće do 15. aprila, ukoliko ne bude potrebe za produženjem zbog loših vremenskih uslova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
9 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

BRAVO! Veliki ljudi donose velike odluke ….. zemljo otvori se.

Krece sezona grijanja iz „nove toplane“ ali za jedno 10-tak godina… Sve lazna obecanja Pale su se unazadile za ovih 4 godine ulica kroz centar Pala je katastofalno losa, a o novom parku da i ne govorimo, pa nisu bili u stanju da puste u rad fontanu kod hrama… KATASTROFA OD VLASTI

Nista oni nisu gori od onih sto su vladali 25 godina…tako da pljuvanje po isti a uzdizanje onih prije je ciste promocija politicke opcije. i jedni i drugi pred izbore rade(primjer kako kreditima grad IS-vlast opozicija lafo brinu o svim opstinama a do sada su ubirali komunalnu taksu svima nama)….prosli su nas ostavili u kreditu 12 miliona pa kao nesto uradili, vecinu stvari kao i ovi obecavali i zaboravljali. Zaposljavali samo svoje, ulici radili po stranackim prioritetima. Pustite se te price, ni valjali ,ovi losi. Sve je to isto u 5 dg…

Baš tako, jedino mi se čini da se ovi sadašnji malo više blamiraju.

Blago nama što imamo ovako velikodušnog n a č e l n i k a i dobrog srca!

Hvala Domaćinu što nam je obezbjedio drva i što je ista nacjepao i složio na vakat

Hahahhahaha

Bas čudan narod. Sadašnji naš Domaćin vam za prošle izbore obećavao novu toplanu i vi svi glasali za njega. Sad kad vam opet obećava novu toplanu, sad vam nevalja. Bas čudan narod.

Bravo, kakav ustupak, nevjerovatno. Imate srece sto je hladno vrijeme pocelo dva dana prije pocetka sezone grijanja, da je bilo 15 dana prije (kao sto se desavalo), pazi da ne bi pocela ranije.