Jugović: Očišćeno 80 odsto ulica i trotoara

5

Sve mašine Javnog preduzeća “Komunalno” su na terenu i do sada je očišćeno 80 odsto ulica i trotoara na Palama, a ostatak će biti očišćen do kraja dana, rekao je Srni načelnik ove opštine Boško Jugović.

Jugović je naveo da preduzeće “Komunalno” posjeduje mehanizaciju kojom vrši čišćenje snijega po putu, male mašine za čišćenje trotoara, te posipa so kako bi ulice bile što bolje očišćene.

“Nastavićemo da pratimo njihove aktivnosti, tako da odgovorno možemo reći da će do kraja dana biti urađeno sve što treba, uključujući i promenadu”, istakao je Jugović.

Prema njegovim riječima, preduzeće “Komunalno” biće primorano da, ukoliko se snježne padavine nastave i narednih dana, snijeg odvozi.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Ovako kako se čiste javne površine u centru Pala-trotoari, šetalište…identično je čišćenju nekih perifernih mjesnih zajednica i seoskih područja…
Neka Načelnik i drugi odgovorni pogledaju barem na TV-u kako se čisti snijeg u gradskim područjima i kako se uopšte čiste i održavaju javne površine…

Jutros sam bio pozitivno iznenadjen. Pomak u odnosu na ono sto je bilo do sada.

Molimo, očistite prilaze parkinzima I parking mjestima ispred stambenih zgrada.

Znači par glavnih ulica (kao da ih imamo nešto puno na Palama) očišćeno, a ovi koji ne žive u “glavnim” ulicama mogu fino i umrijeti ako nemaju snage da sami čiste. Pa gdje to ima?

Ajde, otopiće se, što se patite džaba. Posjetite sa tom.mehanizacijom Luke i Repca. Nijesmo šugavi