Jugović ima skoro 1. 000 glasova više

9

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale Boško Jugović, nakon prebrojanih glasova sa 37 biračkih mjesta, osvojio je 974 glasa više u odnosu na PDP-ovog kandidata Nenada Vukovića.

Iz Opštinske izborne komisije /OIK/ su rekli da je Jugović osvojio 5.784 glasa, te da glasovi sa jednog izbornog mjesta nisu prebrojani jer se tu pojavio problem.

Vuković je na osnovu prebrojanih dobio 4.810 glasova, dok je nezavisni kandidat Marko Đogo imao 1.150 glasova.

Na području opštine Pale na 38 redovnih biračkih mjesta glasalo 65,85 odsto ili 12.845 od 19.996 registrovanih birača.

 

Ubjedljiva pobjeda Jugovića

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale Boško Jugović proglasio je pobjedu na lokalnim izborima.
Jugović je rekao novinarima da je sa hiljadu glasova razlike pobijedio kandidata PDP-SDS Nenada Vukovića i da je to bilo očekivano.

„Zahvaljujem se građanima opštine Pale na podršci koju su pružali i nastojaću da opravdam njihovo povjerenje. Ovo je bilo divno izborno veče za mene nakon iscrpljujuće kampanje, pogotovo zbog virusa korona“, izjavio je Jugović i rekao da SNSD sa svojim koalicionim partnerima ide u nove pobjede.

Jugović je podsjetio da se ova opština nalazi u investicionom ciklusu, sa mnogo započetih započetih projekata koje treba završiti.

On je naglasio da sebe u drugom mandatu vidi u maksimalnom angažmanu, nakon čega će opština Pale imati čime da se pohvali.

„To će biti kruna mog rada u opštinskoj instituciji“, poručio je Jugović.

On je rekao da je za mnoge bila dilema ko će pobijediti na ovim izborima, pogotovo kada je DNS pružio podršku njegovom protivkandidatu PDP-a Nenadu Vukoviću.

Jugović je rekao da je vjerovao u sebe i SNSD i da će građani izabrati pravo rješenje.

Izborni štab SNSD Pale posjetio je i novoizabrani gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić.

Na lokalnim izborima na području opštine Pale pravo glasa iskoristilo je 65,85 odsto birača od 19.996 upisanih u birački spisak.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
9 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Blago nama, s nama! Slijedi nam uspješan NASTAVAK razvoja! Očekujemo pravi BUM!

partija luzera iz Banja luke!

Nadam se da će Jugović djelima demantovati sve priče o kombinacijama sa prikom i da će priku staviti u zapećak, bar kad su pozicije i posao u pitanju.

Naravno da je/će „priku staviti u zapećak“, jer ga je natjerao da očisti i uredi onaj skladišni prostor ispred Autobuske stanice, na samom ulazu u Pale!

Hoće, već vidim ovu sliku:
~ Prika načelniče, izlazi ispod stola!
~ Neću prika odborniče, nećeš ti meni u mom kabinetu i mojoj opštini govoriti šta da radim!

Obojica su v i z i o n a r i! To se vidi u činjenici da su povratili dio institucija iz Lukavice u Pale😥, evo najnovije, vratili su i Rektorat u Pale te je počela i njegova izgradnja, obezbijedili više novih smjerova u srednjoškolskom centru, pa nam stotinjak djece svakodnevno (ne)putuje u Lukavicu, ili se trajno iseljavaju iz Pala, stvorili su uslove da je m n o g o veći priliv, od odliva stanovništva, ojačali privredu i veću zaposlenost, već do izbora završili sve projekte koje su obećali prije četiri godine, započeli i izgradnju nove r e p r e z e n t a t i v n e zgrade opštine,…i tako u nedogled! Milina božija!

Znaci aktivno rade na jacanju masine za stancanje uhljeba ovisnih o stranacko-drzavnoj sisi i mlohavih, beskorisnih pravnika/ekonomista/filozofa/ispijaca kafa. Svaka im cast, ocekujemo priliv vrhunskih mozaka u Pale u doglednom periodu.

Iskreno se nadam da će u ovom mandatu izmjestiti toplanu koju je trebao izmjestiti u prošlom.Pokaži se više čovjeće sa velikim djelima!

Pa ako izmjesti toplanu, sta ce obećavali narodu na sljedecim izborima.