Jedna osoba poginula, tri teže povrijeđene

0

ZVORNIK – Jedno lice je poginulo, a troje teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica u mjestu Zaklopača.

Dežurni hirurg Opšte bolnice u Zvorniku Dragan Cvijanović rekao je Srni da su oko 14.20 časova u bolnicu primljena četiri pacijenta, od kojih je jedan transportovan kolima hitne pomoći Doma zdravlja Vlasenica bez vitalnih znakova života.

Cvijanović je dodao da je jedan od pacijenata primljen traumatizovan u teškom stanju, ali je primarno hiruški zbrinut i odmah transportovan na Univerzitetski klinički centar Tuzla radi daljeg liječenja.

On je rekao da su ostala dva pacijenta medicinski zbrinuta i smještena na hiruško-intenzivnu njegu Opšte bolnice u Zvorniku.

„Od ta dva pacijenta, jedan je žena koja ima lijevi potkoljenični prelom i prelom karlice i ona se nalazi u fazi hemodinamičke stabilizacije i dalje dijagnostike, dok je drugi pacijent mlađi muškarac koji je hemodinamski stabilan“, rekao je Cvijanović.

On je dodao da je, najvjerovatnije, riječ o porodičnoj nesreći u kojoj je poginuo jedan muškarac, dok su dva muškarca i jedna žena teže povrijeđeni.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare