Javna rasprava o Nacrtu Zakona o robnim rezervama

0

Područna privredna komora Istočno Sarajevo u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma Republike Srpske organizuje javnu raspravu o Nacrtu Zakona o robnim rezervama koja će se održati 07.07. 2011. (četvrtak) u 14 časova u sali Skupštine opštine Pale, ulica Romanijska 15 Pale.
Ovim Zakonom uređuje se  formiranje, planiranje, korišćenje i obnavljanje robnih rezervi u Republici Srpskoj, upravljanje robnim rezervama, obezbjeđivanje i održavanje skladišnog prostora za smještaj i čuvanje robnih rezervi, finansiranje javnog preduzeća koje upravlja robnim rezervama i organi upravljanja, kao i ostala pitanja u vezi sa robnim rezervama.

Tekst Nacrta Zakona o robnim rezervama dostupan je na internet stranici Vlade Republike Srpske, www.vladars.net i internet stranici Narodne skupštine RS www.narodnaskupstinars.net  

Imajući u vidu značaj pomenute javne rasprave i potrebu uključivanja privrednika i predstavnika lokalne vlasti pozivamo Vas da prisustvujete javnoj raspravi i uzmete učešće, te svojim prijedlozima i sugestijama  doprinesete kvalitetu ovog strateškog dokumenta.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare