Izvještaj zbog sječe šume u Stambulčiću

0

Protiv lica čiji su inicijali D.R. biće podnesen izvještaj tužilaštvu zbog nezakonite sječe šume u mjestu Stambulčić, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je na putu Pale – Podgrab, tokom pregleda teretnog vozila “mercedes” kojim je upravljao D.R, pronašla 15 komada oblove građe, vlasništvo Šumskog gazdinstva “Jahorina” Pale.

Uviđajem je utvrđeno da je D.R. u mjestu Stambulčić posjekao šest stabala jele i smrče, ukupne količine 6,72 metra kubna.

Urbanističko-građevinska inspekcija grada Istočno Sarajevo je, prilikom kontrole na području Olimpijskog centra “Jahorina”, uočila skidanje službenog pečata na bespravno izgrađenom objektu Roštiljnica “Blagojević”, u vlasništvu lica čiji su inicijali B.B.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici su izvršili uviđaj, a u toku je dokumentovanje predmeta.

Dva šesnaestogodišnjaka su na Sokocu bejzbol palicama polomila vjetrobransko staklo na vozilu “golf” vlasnika čiji su inicijali G.Š.

Nakon izvršenog uviđaja maloljetnici su pozvani u službene prostorije radi davanja izjave o okolnostima izvršenja krivičnog djela.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na kompletiranju predmeta i dostavljanju odgovarajućeg izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Ženska osoba čiji su inicijali D.O. prijavila je Policijskoj stanici Pale da je nju, u porodičnoj kući, u alkoholisanom stanju, fizički napao momak čiji su inicijali B.T.

U toku je dokumenovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

U protekla 24 časa na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo kontrolisano je 99 vozila, a iz saobraćaja su isključena tri vozača.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments