Izvještaj protiv radnika Šumskog gazdinstva Han Pijesak

0

HAN PIJESAK – Protiv dva radnika Šumskog gazdinstva Han Pijesak biće dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog zloupotrebe službenog položaja.

Lica čiji su inicijali D.D. i S.B. sumnjiče se da su vozaču kamiona čiji su inicijali D.T. iz Bijeljine izdali falsifikovanu dokumentaciju.

Pripadnici Policijske stanice Han Pijesak juče su u akciji „Šuma 2021“, u mjestu Jelovci, izvršili kontrolu teretnog vozila kojim je upravaljao D.T, a na čijem tovarnom prostoru se nalazila obla građa jele i smrče.

Prilikom kontrole, vozač je na uvid priložio dokumentaciju za 66 komada drvnih sortimenata, ukupne mase 44,15 metara kubnih, dok se na tovarnom prostoru nalazilo 49,28 metara kubnih ili za 5,13 metara kubnih više.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da su vozaču drvne sortimente otpremili i prateću dokumentaciju predali radnici Šumskog gazdinstva D.D. i S.B. iz Han Pijeska.

Protiv D.D. biće dostavljen izvještaj za krivično djelo zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje ili uništenje službene isprave, a protiv S.B. za zloupotrebu službenog položaja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog Javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare