Izbor za Miss BiH: Isidora Borovčanin među najljepšim djevojkama

0

Najljepše djevojke Republike Srpske i Federacije BiH će se u nedjelju 21. septembra od 21.15 časova boriti za titulu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta.


Aktuelna Miss Republike Srpske Paljanka Isidora Borovčanin
će se sa ostalih 25 finalistkinja, koje su se proteklih dana pripremale u Neumu boriti za titulu najljepše.

Finalistkinje su se proteklih dana intenzivno pripremale za finalni izbor, počev od rada na koreografiji do raznih snimanja. Svakodnevne pripreme nisu naporne jer su se organizatori pobrinuli da pored rada imaju dovoljno vremena za odmor i uživanje u mnogobrojnim zabavnim sadržajima.

Telefonsko glasanje putem kojeg se bira Mis Televotinga je u toku i trajaće do završetka manifestacije. Ukoliko želite da date glas našoj sugrađanki možete to učiniti pozivom na broj telefona 096/840-804. Finalistkinja koja bude imala najveći broj glasova plasira se direktno u top 12 na finalnom izboru i dobija titulu Mis Televotinga BiH 2014.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/isidora-borovcanin-sep-2014/] width=[87] height=[87] title=[Aktuelna Miss Republike Srpske Paljanka Isidora Borovčanin] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare