Iz „Vink sporta“ nestalo 307 pari obuće

0

Direktor i suvlasnik „Vink sporta“ prijavio je policiji da je u periodu od maja do septembra ove godine iz prodajnog objekta u Palama nestalo 307 pari obuće različitih modela, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Komisija za utvrđivanje činjeničnog stanja danas će izaći na lice mjesta i utvrditi da li je prijava istinita i na koji način je nestala obuća.

Protiv M.M. podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog toga što je u prostorijama Studentskog centra Koran fizički napao M.Ž. nanijevši mu više udaraca u predjelu glave.

U Palama su policijski službenici podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv petnaestogodišnjka zbog toga što je vrijeđao i verbalno napadao svoje roditelje.

U posljednja 24 časa radnici policije kontrolisali su 181 vozilo i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 116 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključili pet vozača – dva zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava, i po jednog zbog upravljanja vozilom za vrijeme zabrane, pod uticajem alkohola i upravljanja vozilom bez odgovarajuće kategorije. Isključena su i četiri vozila zbog isteka registracije.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare