Iz porodične kuće ukradena lovačka puška

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice čiji su inicijali D.B. prijavilo je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo da su mu iz porodične kuće u Istočnoj Ilidži ukradeni lovačka puška, bajonet i dva lovačka noža.

O ovom događaju, koji se dogodio juče oko 13.00 časova obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, a policijski službenici su izvršili uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Istog dana oko 13.00 časova Policijskoj stanici Rogatica žena čiji su inicijali S.K, zaposlena u trgovačkoj radnji u ulici Srpske sloge u ovoj opštini, prijavila je da joj je nepoznato lice kupljenu robu platilo falsifikovanom novčanicom.

O događaju je obaviješten tužilac Tužilaštva BiH i u toku je rad na pronalasku izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela krivotvorenje novca.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su četiri krivična djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira i nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments