Istukao maloljetnu djevojčicu

0

RUDO – Policija u Rudom uhapsila je lice čiji su inicijalima B.S. zbog napada na maloljetno lice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Lice čiji su inicijali T.Z. prijavilo je policiji da je u subotu u večernjim časovima B.S. nasilno ušao u njegovu porodičnu kuću i zadao nekoliko udaraca njegovoj maloljetnoj kćerki.

Policija radi na dokumentovanju krivičnog djela narušavanje nepovredivosti stana, a licu B.S. je uručen prekršajni nalog zbog fizičkog napada na maloljetno lice.

Prijavitelj T.Z. je u prostorijama Policijske stanice Rudo fizički napao B.D., brata pomenutog B.S, misleći da je to lice koje mu je ušlo u kuću, te mu nanio vidne povrede nosa.

Protiv T.Z. se dokumentuje izvještaj o krivičnom djelu tjelesna povreda.

Iz trafike „Miraž“, vlasništvo R.G, u opštini Istočna Ilidža, u noći sa subote na nedjelju ukradena je izvjesna količina cigareta i metalna kasa u kojoj se nalazilo oko 120 KM.

U Spasovdanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu ukradeno je putničko vozilo.

Policija je na licu mjesta zatekla lice sa inicijalima Č.M. iz Mostara, koji je izjavio da je parkirao vozilo marke „mercedes“ metalik sive boje, belgijskih nacionalnih oznaka, vlasništvo auto kuće „Global“ iz Belgije.

Lice sa inicijalima N.M. i jedan sedamnaestogodišnjak fizički su napali G.N. u Rogatici, a do tuče je došlo i u objektu „Ranč“ u Rudom, u kojoj su učestvovali T.Z. i J.O.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare