Istočni Stari Grad pobjednik Jelen kupa „Koran 2016“

0

Večeras je na terenima SC Koran odigrana finalna utakmica između ekipa Istočni Stari Grad i Naša mala destilerija. Kvalitetan i uzbudljiv susret završen je penalima.

Ekipa Istočni Stari Grad kvalitetnom i brzom igrom uspjela je da nadmaši protivničku odbranu i povede sa rezultatom 2:0. Međutim, pred kraj prvog poluvremena ekipa Naše male destilerije uspijeva postići dva pogodka i izjednačiti rezultat 2:2.

Drugo poluvrijeme je proteklo u pokušajima obje ekipe da riješe pitanje utakmice ali bez konkretnih rezultata. Meč je završen, a konačnog pobjednika odlučili su penali. Ekipa Istočni Stari Grad odnijela je konačnu pobjedu nakon kvalitetne golmanske odbrane.

Na večerašnjem izdanju Turnira snage su odmjerili i ekipe Opština Kalinovik koja je poražena od Vizantije rezultatom 8:9 (4:5) i zauzela 4. mjesto.

Utakmice su protekle u fer i sportskoj atmosferi. Više od hiljadu gledalaca je ispraćalo lijepe poteze aplauzom. Igrači na terenu su se ponijeli sportski, bez ijednog incidenta.

Generalni sponzor Turnira je Opština Pale.

Rezultati 18.06.2016.

Istočni Stari Grad – Naša mala destilerija 3:2 (2:2)

Strijelci Istočni Stari Grad: 9, 10. Simović;

Strijelci Naša mala destilerija: 30. Tanasković, 34. Živković;

Opština Kalinovik – Vizantija 8:9 (4:5)

Strijelci Opština Kalinovik: Kovačević x2; Trifković x2; Ćeranić x2; Mičić x2;

Strijelci Vizantija: Marić 7x; Lubura; Klepić;

Istočni Stari Grad pobjednik Jelen kupa „Koran 2016“ https://www.palelive.com/sport-pale/istocni-stari-grad-pobjednik-jelen-kupa-koran-2016

Posted by www.palelive.com on Saturday, June 18, 2016

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare