Inicijativa za formiranje Udruženja privrednika opštine Pale

0

Kao rezultat volje i potrebe privrednika, sa područja opštine Pale, nastala je ideja za formiranje udruženja koje će na jednom mjestu okupiti privrednike iz različitih privrednih grana radi stvaranja povoljnijeg poslovnog ambijenta za privredni razvoj.

Okupljeni oko ideje privrednici otpočinju prve aktivnosti u inicijativnom odboru, za pripremu održavanja osnivačke skupštine koju su planirali organizovati u prvoj polovini mjeseca decembra 2014. godine.

Misija udruženja je da na jednom mjestu okupi što više privrednika koji će aktivno učestvovati u kreiranju uslova za poboljšanje i razvoj poslovnog ambijenta na području opštine Pale i šire, čime će se omogućiti stabilnost poslovanja, povećanje broja preduzeća i održivo zaposlenje.

Vizija udruženja je da postane respektabilno udruženje privrednika koje će svojom prilagodljivosti brzim promjenama u privredi, brojnosti članova i poslovnim uspjesima biti uvažavan partner od strane lokalne i državne vlasti, te aktivno uticati na donošenje zakonskih i podzakonskih propisa koji su od strateške važnosti za efikasnost poslovanja.

„Nakon donošenja odluke o tačnom mjestu i vremenu održavanja osnivačke skupštine uslijediće poziv prema svim privrednicima za učešće u istoj“, stoji u saopštenju inicijativnog odbora Udruženja privrednika opštine Pale.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare