„Infoteh“ u formi onlajn prezentacija

0

ISTOČNO SARAJEVO – Međunarodni naučno-stručni skup „Infoteh Jahorina 2020“ biće održan od danas do petka, 20. marta, u formi onlajn prezentacija radova i predavanja po pozivu, rekao je Srni predsjednik Organizacionog odbora ovog skupa Zoran LJuboje.

„Nažalost, iz poznatih razloga, otkazujemo i simbolično otvaranje skupa kako smo planirali. Infoteh ćemo organizovati kao što smo zamislili, onlajn prezentacijama radova“, naveo je LJuboje.

On je podsjetio da će svi autori prihvaćenih radova dostaviti prezentaciju sa audio-zapisom.

Prezentacije će biti javno dostupne na zvaničnoj stranici „Infoteha“, u periodu koji je planiran za održavanje simpozijuma – od danas do petka, 20. marta.

Odluka o održavanju „Infoteha Jahorina 2020“ u formi onlajn prezentacija donesena u skladu sa naredbom ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, s ciljem suzbijanja širenja virusa korona jer je, između ostalog, zabranjeno javno okupljanje u organizaciji visokoškolskih ustanova do 30. marta.

Međunarodni simpozijum „Infoteh Jahorina“ okuplja stručnjake, naučnike, inženjere, istraživače i studente iz oblasti informacionih tehnologija i njihove primjene u oblasti sistema upravljanja, komunikacionih sistema, proizvodnih i elektronskih sistema, elektroenergetike i drugih oblasti elektrotehnike i računarstva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare