„Ilindan sport fest“ počinje 19. jula

0

SOKOLAC – U okviru manifestacije „Ilindan sport fest-Jelen kup“ na Sokocu će od 19. do 27. jula biti održani turniri u futsalu, uličnom basketu i odbojci na kojima se očekuje učešće ekipa iz susjednih gradova i republika, rečeno je Srni u Organizacinom odboru manifestacije.

Član Organizacinog odbora Predrag Dobrilović naveo je da je organizator „Ilindan sport festa“ sokolački Futsal klub „Glasinac“ i da se ovaj festival održava na Sokocu osmi put.

On je naglasio da se 8. LJetni turnir u futsalu igra od 19. do 27. jula, da je
kotizacija za seniore 100 KM, a ekipe-učesnici mogu se prijaviti do 18. jula.

Dobrilović je istakao da je za pobjednika futsal turnira predviđana nagrada od 3.000 KM, a za drugoplsiranu ekipu 1.000 KM.

Za 8. Turnir uličnog basketa, koji će se igrati od 25. do 27. jula, ekipe se mogu prijaviti do 24. jula, uz kotizaciju 50 KM, a za mlađe od 16 godina 30 KM.

Organizacioni odbor je utvrdio da prvoplasiranoj ekipi na turiniru uličnog basketa nagrada bude 1.200 KM uz pehar, a drugoplasiranoj takođe pehar i 600 KM.

Turnir u odbojci u okviru „Ilindan sport festa – Jelen kup“ na Sokocu će se igrati od 19. do 21. jula, a ekipe se mogu prijaviti do 18. jula, uz kotizaciju 50 KM.

Za pobjednika ovog turnira prva nagrada je 500 KM, a druga 200 KM.

Svi sportski susreti u okviru ove sportsko-zabavne manifestacije održavaće se u večernjim terminima.

Pokrovitelj „Ilindan sport festa-Jelen kup“ je opština Sokolac.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare