Humanitarna vožnja za bajkera Nenada Perovića

0

SOKOLAC – Grupa bajkera iz Sarajevsko-romanijske regije organizuje u nedjelju, 11. oktobra, humanitarnu vožnju s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju njihovog prijatelja Nenada Perovića /49/ sa Sokoca kome je što prije potrebno prikupiti 67.000 dolara za transplantaciju bubrega u Minsku.

Momir Tomić, jedan od članova ranijeg sokolačkog moto-kluba „Romanijski soko“, rekao je Srni da je okupljanje zakazano u nedjelju u 11.00 časova na skretanju za selo Ozerkovići na Ivan polju, sa puta Podromanija-Rogatica, te pozvao bajkere i ostale ljubitelje dvotočkaša i kvadova da učestvuju u ovoj akciji.

On je dodao da će svi bajkeri, u skladu sa mogućnostima, dati prilog za pomoć u nastavku liječenja njihovog prijatelja, a potom prema želji učesnika nastaviti humanitarnu vožnju do Manastira Svete Trojice.

Tomić je naveo da je inicijativa za ovu humanitarnu akciju potekla od grupe bajkera sa Sokoca i Pala, te iz Rogatice i Istočnog Novog Sarajeva, koji su i organizatori ove vožnje.

Prikupljena sredstva na skupu motorista biće uplaćena na žiro račun za liječenje njihovog prijatelja. Sredstva se mogu uplaćivati na žiro račune NLB Razvojne banke 562-012-80957287-41 u KM i 160-5100102264463-44 u dinarima.

Do kraja oktobra pozivom na humanitarni broj „M:tela“ 1434 može se donirati dvije KM za liječenje Nenada Perovića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare