Хуманитарна акција за породицу Тодоровић

0

Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ и Хуманитарна група „Вукови“ са Пала покренули су хуманитарну акцију за прикупљање финансијске и материјалне помоћи за породицу Тодоровић из ове локалне заједнице, који су у пожару остали без крова над главом.

Из Православног хуманитарног удружења наводе да је у мјесту Ћемановићи синоћ изгорјела кућа породице Тодоровић.

„Тешко неко вријеме за наш град, суграђане, па и нас саме. Још се нисмо опоравили од несреће која је задесила породицу Терзић у Мокром, а данас добијамо нову информацију. Нашем суграђанину Бојану Тодоровићу усљед пожара изгорјела кућа у којој је живио са мајком и двоје д‌јеце. С обзиром да су остали без свега, од намјештаја, гардеробе и уџбеника потребна им је наша помоћ, како би се што прије, колико толико вратили нормалном животу“, објавило је Православно хуманитарно удружење на свом „Фејсбук“ профилу.

Из овог Удружења вјерују да ће увијек као до сада сви реаговати брзо, донирати од срца колико ко може и показати породици Тодоровић да су уз њих.

Све уплате се могу извршити на жиро-рачун Удружења 5540300000000988 у Новој банци.

Уплате се могу извршити и на рачун Удружења грађана Ерсофт клуба „Вукови“ 5557000059814136 у Новој банци, а сврха дознаке „Помоћ за породицу Тодоровић“ или лично код њиховог благајника.

Више информација могуће је добити на број телефона 066 679 694 – Милош Рајић.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare