Humanitarna akcija: „Iskrenim darom do dječijeg osmijeha“

0

Centar za koordinaciju „Ujedinjena Srbija“ je nestranačka, neprofitna, humanitarna organizacija koja okuplja studente sa nekoliko univerziteta, i srednjoškolce u Srbiji i Republici Srpskoj. Povod za osnivanje, i okupljanje oko zajedničkog cilja opstanka i pomoći srpskoj omladini na Kosovu i Metohiji bilo je nelegalno, jednostrano, nasilno odcjepljenje „Kosova“. U toku svog dosadašnjeg rada realizovane su mnogobrojne aktivnosti, seminari i projekti humanitarnog, edukativnog, kulturnog i sportskog karaktera.

Pozivamo vas da se priključite humanitarnoj akciji prikupljanja materijalnih sredstava za pomoć ugroženim Srbima na Kosovu i Metohiji.

Akcija je započeta 15.10.2012. i traje do 10.1.2013. godine pod nazivom „Iskrenim darom do dječijeg osmijeha„. U okviru projekta biće pokrenut niz aktivnosti u više gradova Republike Srpske i Srbije. Planirano je da prikupljena pomoć uruči lično Srbima na Kosovu i Metohiji za Pravoslavnu Novu godinu.

Vikendom u Tržnom centru „Bartula“ biće postavljeni štandovi gdje će građani moći  da ostave svoj humanitarni prilog u vidu novčane pomoći, slatkiša ili igračaka.

Novčane priloge takođe možete uplatiti i putem žiro računa:

Udruženje građana „Liga Sarajevskih Srba“, Istočno Sarajevo.
ŽR: Nova Banka AD Banjaluka 555-002-00520570-07

Humanitarna djelatnost i pomaganje drugima u nevolji je bitna aktivnost kroz koju naša omladina razvija socijalne vještine, empatiju i saosjećajnost koje polako bočinju da blijede u savremenom svijetu, zato se nadamo da ćete nam izaći u suret i podržati naše plemenite napore.

Rad ove humanitarne organizacije možete pratiti putem sajta pale.ujedinjenasrbija.rs i www.ujedinjenasrbija.rs.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare