Humani studenti darivali 33 doze krvi

0

Studentska organizacija Ekonomskog fakulteta Pale (SOEF), Studentska organizacija Filozofskog fakulteta (SOFF) i Savez studenata Pravnog fakulteta (Pravnik) u saradnji sa Crvenim krstom Pale juče su na Ekonomskom fakultetu u Palama organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Želju da postanu davaoci izrazilo je više od 40 studenata, a nakon ljekarskih pregleda 33 studenta su darovala ovu dragocjenu tečnost.

Jedan od organizatora akcije, predsjednik Studentske organizacije Ekonomskog fakulteta Istočno Sarajevo Marko Kubatlija izjavio je da je zadovoljan odzivom studenata na ovu humanu akciju.

„Studenti su još jednom pokazali svoju humanost, što je dokaz njihove spremnosti da pomognu. Naša studentska organizacija će i u budućnosti učestvovati u organizaciji sličnih akcija“, poručio je Kubatlija.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/darivanje-krvi-ekonomski-fakultet-08-april-2014/] width=[54] height=[54] title=[Darivanje krvi Ekonomski fakultet 08.04.2014.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare