Humani „Moto Mrazevi“

0

U organizaciji Moto kluba“Pale“ u utorak 20. decembra na paljanskom šetalištu održana je manifestacija „Moto Mrazevi 2016“.

Više od dvadeset bajkera obučenih u odijela Deda Mraza prodefilovalo je ulicama grada nakon čega su dodijelili novogodišnje paketiće najmlađima.

Mališanima u vrtiću „Cvrčak“, korisnicima usluga Udruženja za pomoć djeci i omladini saposebnim potrebama „Sunce“ i djeci iz socijalno ugroženih porodica opštine Pale bajkeri su dodijelili 120 paketića.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/moto-mrazevi-pale-2016/] width=[87] height=[87] title=[Humani „Moto Mrazevi“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Predsjednik MK „Pale“ Dejan Simanić istakao je da je akcija realizovana uz pomoć prijatelja iz Moto kluba „Noćni vukovi“ RS, koji su im pored Komunalnog preduzeca Pale i DOO „Nedomeks“ pomogli u organizaciji događaja i prikupljanju sredstava za kupovinu paketića.

„Druženje sa Moto Mrazevima je bajkerska tradicija koja se organizuje širom svijeta u vrijeme Novogodišnjih praznika. Mališanima u svakom gradu ovakav događaj znači mnogo, jedan Deda Mraz za njih predstavlja ogromnu radost, a kada se pojavi njih nekoliko, još na dvotočkašima, ta sreća je neizmjerna“, naglasio je Simanić.

Organizacija ovog događaja samo je jedan od faktora koji čine bajkerski cilj ovog mladog Moto kluba – pokazati humanost na djelu.

Nakon praznika, bajkeri počinju sa pripremama Prve zimske moto žurke Moto kluba Pale, koja će biti održana 11. februara 2017. godine na Poljicama na Jahorini.

(www.palelive.com / AG / Foto Vasić)

Save

Save

Save

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare