Hitno procesuirati počinioca

0

Socijalistička partija, uz oštru osudu napada i prijetnji rukovodstvu stranke i opštinskog odbora partije u Rogatici, traži od nadležnih organa da hitno procesuiraju počinioca.

SP poziva članstvo i simpatizere da ne nasjedaju na provokacije i da izborna očekivanja grade na rezultatima vlastitoga rada, a nikako prijetnji i zastrašivanja.

„Prvi dan kampanje pokazao da SP ima snažan potencijal i da joj raste popularnost u svim opštinama. Zbog toga svima koji krenu na nas poručujemo da nas ne mogu zaplašiti i da od svojih ideja i zacrtanih ciljeva nećemo odustati“, poručuju iz SP.

U SP navode da je njen kandidat za načelnika Rogatice Nebojša Golić sposoban čovjek sa vizijom razvoja opštine i koji sa ljudima sa odborničke liste može odgovoriti na sve izazove.

Dvadesetdevetogodišnji Vukašin Perišić upao je juče oko 14.45 časova u prostorije stranke u Rogatici, polomio faks, slupao staklo na ulazu i zaprijetio da će sve pobiti i popaliti.

On je vrijeđao rukovodstva Opštinskog odbora, opsovao je predsjednika stranke Petra Đokića, lidera SPS-a u Srbiji Ivicu Dačića i partiju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare