Hapšenje zbog nanošenja tjelesnih povreda

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice čiji su inicijali D.Z. uhapšeno je zbog nanošenja tjelesnih povreda, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da je lice čiji su inicijali D.V. maltretiralo supružnike u dvorištu njihove kuće, a policija je zatekla D.V. sa povredama glave i uhapsila lice D.Z. zbog nanošenja tjelesnih povreda.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva naložio je da protiv D.V. bude dostavljen izvještaj zbog ugrožavanja bezbjednosti, a protiv lica D.Z. zbog nanošenja tjelesnih povreda.

Policijski službenici rade i na rasvjetljavanju lažnog prijavljivanja krivičnog djela, nakon što su izvršili protivdiverzione preglede zbog prijava da su u jednom vrtiću i dvije osnovne škole na području Istočnog Sarajeva postavljene eksplozivne naprave.

Policijskoj stanici Pale juče je prijavljeno da su ukradene četiri elektro baterije i jedna nadzorna kamera, ukupne vrijednosti 4.600 KM, iz objekata firmi za mobilne telekomunikacije u mjestu Križevac na Palama.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je devet krivičnih djela, javni red i mir narušen je tri puta, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare