Grobari Pale obradovali Strahinju Živkovića

3

Grobari Pale su 5. januara na Tucindan, dan pred Badnji dan, odnosno dva dana prije Božića posjetili Strahinju Živkovića i njegovu porodicu u selu Šip kod Pala.

Strahinja živi dvadesetak kilometara od Pala u trošnoj seoskoj kući sa dedom, bakom i samohranom majkom. Dječak je učenik trećeg razreda u osnovnoj školi u Podgrabu, a od polaska u osnovnu školu svaki dan prepješači 12 kilometara. Uprkos svemu, Strahinja je vrlo dobar učenik i jedino dijete u razredu koje za tri godine svog školovanja nema nijedan izostanak sa nastave.

Udruženje simpatizera SD Partizan – Grobari Pale proteklih dana je organizovalo humanitarnu akciju kako bi pružili finansijsku i materijalnu pomoć Strahinji i njegovoj porodici kako bi im pomogli da proslave praznike koji dolaze.

„Ovim putem želimo da se zahvalimo svim dobrim ljudima koji su pomogli na bilo koji način da se naš mali heroj ne osjeća zapostavljeno. Čestitamo Vam predstojeće praznike uz pozdrav: Mir Božiji, Hristos se rodi!“, poručili su Grobari Pale.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Svaka cast!

Dobročinstvo i human gest za svaku pohvalu. Lijepo je što su obradovali ovog dječaka-junaka koji hrabro ide kroz život. Da je više ovakvih primjera humanosti i ljudskosti, a manje egoizma i samoživosti, svijet bi bio kudikamo ljepši i ugodniji za život. Sretan Božić svim Srbima na svijetu.

Grobari, svaka vam čast! Ja sam Delija, ali za ovaj gest vam se mora odati priznanje.