Golić napada novu svjetsku titulu

0

Ljubitelje borilačkih sportova 28. marta u Palama očekuje još jedan spektakl. Miloš Golić, amaterski i profesionalni prvak svijeta u K1 u WKF federaciji će napasti titulu prvaka svijeta u WKU federaciji.

Ove godine Noć šampiona će popuniti deset uvodnih mečeva u kojima će nastupiti borci iz Srbije, Crne Gore, Federacije BiH i Republike Srpske.

Vrhunac večeri će biti borba Golića i švajcarca Lukasa Diethelma, koji osim titule prvaka Švajcarske nosi titulu K1 prvaka svijeta u WKU i titulu prvaka svijeta u Tajlandskom boksu.

„U prethodnom periodu sam se naporno spremao za ovu borbu. WKU federacija mi je ponudila da napadnem ovu titulu i ja sam prihvatio. Nadam se da će dvorana opet biti puna, što će mi dati snagu da donesem novu titulu na Pale. Borac je visok, izuzetno nezgodan, ali ja ću dobro pripremiti taktiku kako bi ga porazio“, izjavio je Golić.

Ovaj borilački spektakl u Palama će na kraju koncertom uveličati beogradski OK band, a ulaznica za cijeli program košta 5 KM. Ulaznice će uskoro biti puštene u prodaju.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare