Gegionalni omladinski kamp od 31. jula do 2. avgusta

0

ZVORNIK – U Zvorniku će od 31. jula do 2. avgusta biti održan Regionalni omladinski kamp pod nazivom „Kampomanija“, na kome se očekuje učešće oko 400 mladih ljudi iz Republike Srpske i Srbije, najavljeno je danas iz Omladinskog savjeta Zvornik.

Predstavnik ovog savjeta i koordinator kampa Tamara Gajić najavila je da će učesnici kampa biti iz Beograda, Loznice, Bijeljine, Milića, Vlasenice i okolnih opština, dok se najveći broj učesnika očekuje iz grada domaćina.

Prema njenim riječima, osnovni cilj kampa jeste stvaranje tradicionalnog omladinskog kampa koji će da zbliži ljude iz ovog regiona.

Ona je istakla da je želja Omladinskog savjeta, koji je organizator ove manifestacije, da „Kampomaniju“ učine prepoznatljivim zvorničkim brendom po druženju, zabavi, razmjeni iskustava omladinskih organizacija, te sa kulturnim i muzičkim sadržajima.

U okviru kampa, učesnici će posjetiti gradski muzej, opštinsku Turističku organizaciju, Slikarsku radionicu „Paleta“, organizovati regatu na Drini, izlet na Đuđev Grad, kao i mnoge druge aktivnosti.

Kamp će biti smješten na obali Drine u blizini Gradske plaže.

Pokrovitelj ove manifestacije je opština Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare