Foto-konkurs „Decembar čita naglas“ do 17. decembra

0

ISTOČNO SARAJEVO – Matična biblioteka Istočno Sarajevo je, s ciljem promocije knjige i čitanja, organizovala foto-konkurs „Decembar čita naglas“, koji je otvoren do 17. decembra, a čiji će pobjednici biti proglašeni 30. decembra.

Iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo navode da je ideja da se na zabavan način afirmiše čitanje kao način sticanja novih znanja i kreativnog provođenja slobodnog vremena.

Želja organizatora je da u okviru konkursa dobiju fotografije koje će predstavljati najljepše ili najinteresantnije motive knjige i čitanja.

Izbor najbolje fotografije vršiće se onlajn glasanjem i ocjenom žirija, i to tako što će 50 odsto ocjene činiti onlajn glasovi, a 50 odsto glasovi žirija na skali od jedan do pet.

Glasovi žirija biće javno objavljeni.

Glasanje će trajati sedam dana poslije zatvaranja konkursa, a pobjednici će biti proglašeni u roku od pet dana od završetka glasanja.

Onlajn glasanje biće organizovano od 18. do 25. decembra na društvenim mrežama „Fejsbuk“ i „Instagram“ po principu jedan lajk – jedan glas.

Biblioteka će nagraditi tri najbolje fotografije koje promovišu knjigu i čitanje.

Prva nagrada iznosi 300 KM, druga 200 KM i treća 100 KM.

Autor ustupa prava na korištenje svih objavljenih fotografija u okviru konkursa u promotivne svrhe u bilo kojem obliku ili mediju, te se pri ovakvom korištenju organizatori oslobađaju od bilo kakvih potraživanja od autora fotografije na konkursu.

Fotografiju sa prijavom potrebno je poslati na mejl Matične biblioteke Istočno Sarajevo /maticna.biblioteka@gmail.com/ sa naznakom „foto-konkurs“, a više informacija zainteresovani mogu da pronađu na zvaničnoj stranici i „Fejsbuk“ profilu Matične biblioteke.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare