Formirana Policijska stanica Istočni Stari Grad

0

ISTOČNO SARAJEVO – Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je danas na Palama da je formirana Policijska stanica Istočni Stari Grad i stanično odjeljenje policije Trebević, s ciljem podizanja bezbjednosti na viši nivo.

Šehovac je istakao da su danas stupile na snagu izmjene i dopune Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske koji je donio ministar Dragan Lukač tako da je formirana Policijska stanica Istočni Stari Grad i odjeljenje policije na Trebeviću.

„Istočni Stari Grad je jedina opština na području Policijske uprave koja nije imala policijsku stanicu, a danas je to rješeno. Ukazala se potreba za formiranje staničnog odjeljenja policije Trebević s obzirom na veliki broj turista koji posjećuju planinu Trebević. Policija će biti prisutna na Trebeviću u cilju bezbjednog boravka posjetilaca“, ističe Šehovac.

Prema njegovim riječima, uspostavljanje video nadzora koje je finansirao Grad Istočno Sarajevo je u završnoj fazi, a doprinijeće većoj bezbjedosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare