Fizički napao ženu u Rudom

0

RUDO – Policijskoj stanici Rudo jedna ženska osoba prijavila je da ju je u mjestu Gornja Rijeka u opštini Rudo u maju više puta fizički napao S.M., nastanjen u Priboju u Srbiji, i nanio joj povrede glave i tijela, o čemu je dostavila medicinsku dokumentaciju.


Prema ovlaštenju dežurnog tužioca, policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju ove prijave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Nepoznati počinilac ili više njih nasilno su provalili u trgovinsku radnju u Ulici srpskih palih boraca u opštini Istočna Ilidža i otuđili neutvrđenu količinu raznih vrsta cigareta.

Slučaj, koji se dogodio u noći između utorka i srijede, prijavljen je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo i toku je rad na njegovom rasvjetljavanju i identifikaciji izvršilaca.

U mjestu Dvorišta, opština Pale, nepoznati izvršilac ili više njih nasilno je ušao u vikend kuću vlasništvo Ž.L. iz koje je, prema izjavi vlasnika, otuđena određena količina električnog alata. Istraga je u toku.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare