Filmovi „Angry birds“ i „Kapetan Amerika: Građanski rat“

0

U petak 20.5. u Kulturnom centru Pale će biti održane projekcije filmova „Angry birds“ 3D (sinhronizovan) i „Kapetan Amerika: Građanski rat“ 3D.

20.5.2016. petak 18:00 h
Crtani film:
„Angry birds“ 3D (sinhronizovan)

U „Angry Birds“ ćemo konačno otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Radnja filma vodi nas na ostrvo nastanjeno isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada ostrvo posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo ostrvo.

20.5.2016. petak 20:00 h
„Kapetan Amerika: Građanski rat“ 3D

Marvelov „Kapetan Amerika – Građanski rat“ nastavlja tamo gdje je film „Osvetnici – Era Altrona“ završio. Stiv Rodžers predvodi novi tim Osvetnika u nastojanjima da sačuvaju čovječanstvo.

Poslije još jednog međunarodnog incidenta u koji su Osvetnici bili umješani i u kome je došlo do kolateralne štete, raste politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti i upravljačko tijelo koje će odlučivati kada tim treba da bude angažovan. Novi „status quo“ dijeli Osvetnike dok pokušavaju da zaštite svijet od novog opakog zlikovca.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare