Filip Gluhović treba pomoć za liječenje od cerebralne paralize

0

Četrnaestogodišnji Filip Gluhović iz Pala boluje od cerebralne paralize. Otežano se kreće i govori, a da bi se mogao samostalno osloniti na svoje noge potrebno je 11.000 evra za operaciju koja bi se izvršila u Beogradu.

Sredstva je neophodno obezbijediti što prije, ali nažalost Filipova porodica nema novca za operaciju. Iako Filipova porodica nije u mogućnosti da izdvoji toliki novac u borbi da on nastavi život bez ikakvih prepreka, pomoći će mu i učenici iz Osnovne škole „Pale“.

Oni će 29. decembra u Kulturnom centru Pale, sa početkom u 19.00 časova održati humanitarnu priredbu s ciljem da se prikupi što više sredstava za Filipovu operaciju. Pored karte čija je cijena dvije marke, na ulazu u Kulturni centar biće postavljena i kutija u koju građani mogu ubacivati novac, shodno svojim mogućnostima.

Filipovi drugari iz škole vjeruju da će se mnogo ljudi dobre volje pridružiti ovoj akciji. Vjeruje i mali FIlip. Nada se da će i pored toga što se sa svojim vršnjacima druži u učionici, moći uskoro zaigrati i fudbala na času fizičkog vaspitanja.

Pored humanitarnog koncerta, za sve one koji bi da pomognu malom Filipu otvoren je i broj žiro računa.

Broj žiro računa: Uni Credit Bank Banjaluka
Transakcijski račun: 55100-99999999-32
br. računa klijenta: 4543931500

(www.palelive.com / RTVBN)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare