Dvoje uhapšenih

0

Uhapšena su dva lica koja se dovode u vezu sa ucnjavom na putu ispred tunela “Čeljigovići“, u kojoj je ranjeno jedno lice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Incident se dogodio u srijedu u 23.45 časova kada su vozila „škoda oktavija“ i “audi A8“, u kojima su bili državljani Crne Gore, ispred tunela pretekla druga dva vozila nepoznate marke i zaustavila se tako da su im onemogućila dalje kretanje – ustanovljeno je istragom.

Iz ovih vozila izašlo je šest nepoznatih lica koja su bila nauružana automatskim vatrenim oružjem i počela da pucaju u pravcu „škode“ i „audija A8“, u koje su ispalili veći broj metaka.

U „škodi oktaviji“ nalazili su se H.S. i Goran Ćetković, a u „audiju A8“ bila su lica H.N. i T.E, svi iz Bijelog Polja. Oni su se kretali iz Sarajeva u smjeru Pala.

Prilikom pucnjave „audi A8“ pogođen je sa više hitaca i u njemu je jedno lice povrijeđeno u lijevu potkoljenicu. Toj osobi je ukazana ljekarska pomoć u bolnici „Doktor Nakaš“ u Sarajevu.

Lica na koja je pucano uspjela su da vozilima pobjegnu u pravcu Sarajeva, a naoružani napadači su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Napadnuta četiri lica su se obratila u Policijsku stanicu Pale, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da uviđaj bude obavljen bez njegovog prisustva i da budu preduzete druge mjere radi dokumentovanja ovog pokušaja ubistva.

Iz CJB Istočno Sarajevo navode da su dva lica uhapšena u saradnji sa Graničnom policijom BiH i CJB Trebinje.

Policija Istočnog Sarajeva, u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajevo, radi na rasvjetljavanju ovog teškog krivičnog djela, a o rezultatima istrage javnost će naknadno biti detaljnije upoznata.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments