Dvije krađe u Palama, fizički napad na Sokocu

0

Nepoznato lice ukralo je novčanik sa ličnim dokumentima i oko 650 KM iz kuće u vlasništvu lica čiji su inicijali M.T. u naselju Krivače na Palama.

Nepoznati lopov nasilno je ušao u kuću kroz prozor i ukrao novčanik. U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Policijskoj stanici Pale lice M.T. prijavilo je da mu je nepoznati izvršilac ukrao dvije bušilice, električni cirkular, produžni kabal i limarsku burad. U toku je istraga.

Na području u nadležnosti CJB Istočno Sarajevo u protekla 24 časa evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnoj nesreći u mjestu Rogoušići poginulo je jedno lice. Po dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom dogodile su se u Višegradu i na Palama, te po jedna u Istočnom Novom Sarajevu i Istočnoj Ilidži.

Pripadnici policije kontrolisali su 113 vozila i vozača, uručili 90 prekršajnih naloga, legitimisali 29 lica, te iz saobraćaja isključili dva vozila radi isteka registracije.

Četiri lica uhapšena zbog nasilničkog ponašanja


Četiri osobe sa Sokoca uhapšene su zbog sumnje da su fizički napale lice Z.Č, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Lice Z.Č. prijavilo je juče oko 11.30 časova Policijskoj stanici Sokolac da su ga u Ulici cara Lazara u ovoj opštini fizički napala lica čiji su inicijali O.O, V.M, M.D. i J.B.

Prema izjavi Z.Č, O.O. ga je udario u glavu pištoljem „kolt“ usljed čega je povrijeđen, a ostala lica su mu iz vozila „tojota“ ukrala dva pištolja „glok“ i „valter“.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršen je pretres porodičnih kuća i pomoćnih objekata koje koriste ova lica.

Prije početka pretresa porodične kuće, O.O. je dobrovoljno predao dva pištolja „glok“ sa jednim okvirom i 30 metaka i „valter“ sa jednim okvirom i 16 metaka. On je rekao da je pištolje oteo od Z.Č. tokom fizičkog sukoba radi lične bezbjednosti.

U toku pretresa nisu pronađeni drugi predmeti koji potiču iz izvršenja ovog krivičnog djela.

Izvršen je uviđaj, a sa lica mjesta izuzeti su tragovi i dokazi koji će biti predmet vještačenja. Uhapšeni će danas, nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predati nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare