Društvo „Stara Hercegovina“ od opšteg značaja

0

VIŠEGRAD – Višegrad je proglasio Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Stara Hercegovina“ za organizaciju od opšteg značaja za ovu lokalnu zajednicu cijeneći značaj dobrovoljnog davalaštva krvi, izjavio je načelnik opštine Mladen Đurević.

On je danas primio je predstavnike društava dobrovoljnih davalaca krvi iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, koji su danas učestvovali u akciji dobrovoljnog darivanja krvi.

Đurević je akciju organizovanu povodom Male Gospojine, slave opštine Višegrad, sa više od stotinu davalaca, ocijenio kao jednu od najuspješnijih do sada.

Načelnik opštine Rudo Dragoljub Bogdanović rekao je da je ovaj susret pokazatelj bliskih veza ne samo opština nego i Srbije i Republike Srpske.

Zamjenik gradonačelnika grada Čačka Vladan Milić, koji je i učesnik akcije, rekao je da je ovo potvrda bratskih veza, kao i da će uvijek rado dolaziti u opštinu Višegrad.

Ovo je 17. put da Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Stara Hercegovina“ organizuje akciju povodom Male Gospojine krsne slave opštine Višegrad.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare