Drugi upisni rok od 16. avgusta

0

Konkurs za upis studenata u drugom upisnom roku na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu /UIS/ biće objavljen 16. avgusta, a prijave za upis trajaće od 28. avgusta do 1. septembra.

Kandidati se mogu prijaviti i elektronskim putem, osim na Medicinski fakultet Foča, od 28. avgusta do 2. septembra na mejl https://estudent.ues.rs.ba/

Prijemni ispit biće održan 4. septembra u 9.00 časova, saopšteno je iz Univerziteta.

Na Muzičkoj akademiji i Akademiji likovnih umjetnosti prijemni ispit biće održan 4. septembra i 5. septembra sa početkom u 9.00 časova.

Upis primljenih kandidata na svim fakultetim/akademijama Univerziteta u Istočnom Sarajevu počinje 11. septembra i traje do 15. septembra.

Prijavljivanje kandidata na studijske programe na engleskom jeziku na Medicinskom fakultetu i Stomatologija na engleskom jeziku na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu traje od 12. jula do 1. septembra na mejl adresu studiesinenglishmf@gmail.com

Polaganje prijemnih za studente koji se upisuju na studijske programe Medicina na engleskom jeziku i Stomatologija na engleskom jeziku je 4. septembra /onlajn/, dok je upis primljenih kandidata od 7. do 11. septembra.

Sve informacije o broju slobodnih mjesta za upis biće dostupne u tekstu konkursa, koji će biti objavljen na internet stranici Univerziteta i u dnevnim novinama, ističe se u saopštenju.

Prijave za upis na drugi i treći ciklus studija na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu moguće su od 19. juna do 20. oktobra, do kada će kandidati moći predati svoje prijave.

Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu polaganje prijemnog ispita na drugom ciklusu studija obaviće se 23. oktobra sa početkom u 9.00 časova, dok je objavljivanje rezultata konkursa 25. oktobra do 14.00 časova.

Upis primljenih kandidata na drugom i trećem ciklusu studija počinje 26. oktobra i završava se 30. oktobra.

Na Elektrotehničkom fakultetu i Mašinskom fakultetu kandidati koji konkurišu za upis na drugi ciklus studija ne polažu kvalifikacioni ispit.

Kandidati će biti rangirani po uspjehu na prvom ciklusu studija pojedinačno za svaki studijski program.

(www.palelive.com/Srna/Foto: Ilustracija/UIS)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare